+3
Metal King
Jeff Hardy
nixy
7 posters
Koju muziku slušaš?
nixy- Broj poruka : 312
Godina : 31
Datum upisa : 18.07.2008
- Post n°1
Koju muziku slušaš?
'Ajde da vas čujem,koja vam je omiljena muzika?
Jeff Hardy- Broj poruka : 3
Godina : 30
Datum upisa : 24.07.2008
- Post n°2
Re: Koju muziku slušaš?
Ovako... Ja slusam... Metallicu, Peroxwhy?gen, Guns n' Roses, Motorhead, RBD (ponekad) Toseta Proeskog, Green Day...
Metal King- Broj poruka : 69
- Post n°3
Bendovi koje ja slusam: Metallica, Pantera, Exodus, Motörhead, Testament, Megadeth, Slayer, Anthrax, Murderdolls, Apocalyptica, HIM, Nightwish, Demether, Ritam Nereda, Evanescence, Sangre Eterna, Disturbed, Iron Maiden, Slipknot, System Of A Down, Godsmack, HammerFall, DragonForse, Dark Circle, Drowning Pool, Goblini, Kraljevski Apartman, Disciplin a Kitchme(disciplina kicme), Hladno Pivo, Limp Bizkit, Killswitch Engage, ABONOS, Rage Against The Machine, Negative, Dza ili Bu, Red Hot Chili Peppers, Lordi, The Killerfreaks, Led Zeppelin, Deep Purple, Pink Floyd, NOFX, Sex Pistols, Clash............................................. ................to je negde ta uza linija, inace slusam sve od Rocka, Metala i Panka..................a volim i Bluz da poslusam.................................mada je Thrash Metal vrh vrhova!!!!
- Post n°4
Metal King ::Bendovi koje ja slusam: Metallica, Pantera, Exodus, Motörhead, Testament, Megadeth, Slayer, Anthrax, Murderdolls, Apocalyptica, HIM, Nightwish, Demether, Ritam Nereda, Evanescence, Sangre Eterna, Disturbed, Iron Maiden, Slipknot, System Of A Down, Godsmack, HammerFall, DragonForse, Dark Circle, Drowning Pool, Goblini, Kraljevski Apartman, Disciplin a Kitchme(disciplina kicme), Hladno Pivo, Limp Bizkit, Killswitch Engage, ABONOS, Rage Against The Machine, Negative, Dza ili Bu, Red Hot Chili Peppers, Lordi, The Killerfreaks, Led Zeppelin, Deep Purple, Pink Floyd, NOFX, Sex Pistols, Clash............................................. ................to je negde ta uza linija, inace slusam sve od Rocka, Metala i Panka..................a volim i Bluz da poslusam.................................mada je Thrash Metal vrh vrhova!!!!
AUUUUUUUU!!!
- Post n°5
Sto????nixy ::Metal King ::Bendovi koje ja slusam: Metallica, Pantera, Exodus, Motörhead, Testament, Megadeth, Slayer, Anthrax, Murderdolls, Apocalyptica, HIM, Nightwish, Demether, Ritam Nereda, Evanescence, Sangre Eterna, Disturbed, Iron Maiden, Slipknot, System Of A Down, Godsmack, HammerFall, DragonForse, Dark Circle, Drowning Pool, Goblini, Kraljevski Apartman, Disciplin a Kitchme(disciplina kicme), Hladno Pivo, Limp Bizkit, Killswitch Engage, ABONOS, Rage Against The Machine, Negative, Dza ili Bu, Red Hot Chili Peppers, Lordi, The Killerfreaks, Led Zeppelin, Deep Purple, Pink Floyd, NOFX, Sex Pistols, Clash............................................. ................to je negde ta uza linija, inace slusam sve od Rocka, Metala i Panka..................a volim i Bluz da poslusam.................................mada je Thrash Metal vrh vrhova!!!!
AUUUUUUUU!!!
PhOeNiX_ChIlD- Broj poruka : 40
Godina : 30
- Post n°6
Evo ja slusham Metallicu, Peroxwhy?gen(shta cu volim jeffa lol),The used,MCR,Avril Lavigne,Bryan Adams,Bon Jovi,Ramones,Pink Floyd,DragonForce,ZZ Top,Bullet for my Vallentine,Green Day,Sex Pistols,The Police,...
- Post n°7
Ok i ti imaš dosta ali METAL KING...
- Post n°8
Pa to mi je naj uza linija, i ja volim ZZ top, tacnije da sam sve napisao t bi bilo na 2 strane............................. preko 5000 caractera, pa nisam...............nixy ::Ok i ti imaš dosta ali METAL KING...
- Post n°9
Auuuuu JBT
- Post n°10
Pa nisam dzabe Metal King......................................... eto Divlje JAgode nisam ni stavio, a uz njih sam odrasatao....................... tesko je napisati ovolicku listu...............
- Post n°11
Ovolicku????
- Post n°12
PA mala je............................... dodao bih bar jedno 13 bendova da bi mi bili omiljeni.........................
- Post n°13
Dosta i previše je i ovo!!!
Gaara Of The Desert- Broj poruka : 18
Godina : 28
Datum upisa : 21.07.2008
- Post n°14
Aj bre cika spam! Cut! Samo Nickelback!!!!!!!!!
- Post n°15
A NOFX
Zack Wylde- Broj poruka : 17
Godina : 29
Datum upisa : 28.07.2008
- Post n°16
Lepo receno matal,power,trash i ostalo.....
mix- Broj poruka : 11
Datum upisa : 28.07.2008
- Post n°17
ma slusam sve,al najvise hip-hop,rep
- Post n°18
Lepo lepo...